Wie zijn wij

Wie zijn Richard & Josien?

Auteurs van het boek 'In 10 Stappen Fit & Gezond', Podcast makers van de '100% Puur Podcast' & sinds 2003 partners in crime. Eerst bij Politie Flevoland en later als ondernemers & binnen hun gezin waar zij ouders zijn van 4 kinderen die er mede oorzaak van zijn dat Pure Oliën sinds 2013 een grote rol spelen in hun dagelijks leven.

Josien aangenaam...

Geboren en getogen in de Noordoostpolder als oudste dochter van 5.  

Opgegroeid op een akkerbouw bedrijf in Emmeloord en dankzij een ontmoeting op de politieschool sinds 2003 getrouwd met Richard. Toen in 2007 hun eerste zoon geboren werd ging er een nieuwe wereld open.
Het ouderschap met alle nieuwigheden die daarbij kunnen horen werd in onwetendheid omarmd!
De combinatie van het politiewerk op straat en de zorg voor een kind leerde veel flexibiliteit.
De wens om weer in de polder waar zij was opgegroeid te wonen was groot en ook het ondernemersbloed van haar ouders kroop waar het niet gaan kon.

Zo kwam het dat in 2010 de Boerderijopvang Kinderopvang Luttelgeest, een kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, haar deuren openden. Het dagelijks werken met jonge kinderen bracht onder andere essentiële oliën op haar pad.

Het gebruik voor het maskeren van geuren bleek ideaal als er veel luiers verschoond worden!
Omdat de vele gezondheidsuitdagingen die bij een jong gezin horen ook bijna dagelijks voorbijkwamen zocht Josien meer verdieping. Opleidingen tot aromatherapeut en holistisch gezondheidscoach volgden.

Sindsdien ziet zij het als haar missie om, net als haar eigen 4 kinderen, elk kind een oliemama te gunnen.
Het is haar wens dat elk huishouden beschikt over pure essentiële oliën en de kennis om ermee te werken.

Via deze weg draagt zij graag haar steentje bij aan bewustwording als het om de kracht van moeder natuur gaat!

richard josien

Richard aangenaam...

Groeide op in Lelystad en trok zijn eerste uniform na de middelbare school aan toen hij bij defensie ging werken.

6 Jaar later ruilde hij dat uniform in, van groen naar blauw. 

Het politievak, met elke paar jaar nieuwe uitdagingen kwa functie, voert hij nu nog part time uit als operationeel coördinator.
Daarnaast ontwikkelde Richard zich tot Buteyko-therapeut.
De ademhalingstechnieken die hij hierbij leerde, combineerde hij met het gebruik van pure essentiële oliën.

De kracht van essentiële oliën in combinatie met ademen en voeding hielpen hem op een natuurlijke wijze van zijn hooikoorts af.
Zijn passie voor het onderwijzen van mensen zorgde ervoor dat hij als eerste man in Nederland sinds 2015 officieel gecertificeerd AromaTouch trainer is.

Daarnaast geeft hij als gastdocent trainingen op verschillende scholen en wordt ingehuurd door instellingen voor het geven van dagtrainingen. Wekelijks geeft hij webinars over het gebruik van pure essentiële oliën.

Sinds begin 2019 is Richard als Gallup Sterke Punten Coach het gebruik van oliën gaan combineren met ieders uniek talenten.
Het ontwikkelen van iemands talenten drijft hem om de mensen in zijn team te blijven ondersteunen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Nog meer over ons weten?

Gratis

Gratis E-book 

In 3 stappen essentieel olien snappen

"Verken de interessante wereld van essentiële oliën en leer hoe je ze op een effectieve manier kunt gebruiken om je goed te voelen."

Dit uitgebreide e-boek biedt een stapsgewijze uitleg om je te helpen essentiële oliën beter te begrijpen en ze op een veilige en doeltreffende manier toe te passen.

Podcast 

luisteren

Deze podcast gaat over het 100% Pure Leven als Ondernemende Ouders. Alles wat voorbij komt in de combinatie Ouderschap & Ondernemen delen wij met jou. 100% Puur en echt leven.

Deze podcast gaat over het 100% Pure Leven als ondernemende ouders.