dōTERRA Basis Workshop Essentiële Oliën

Ontdek in 1 uur alle basis wetenswaardigheden over essentiële oliën!

Elke plant, bloem of boom heeft oneindig veel mogelijkheden om onze gezondheid te ondersteunen. Wil je weten hoe je op natuurlijke wijze jouw gezondheid kan ondersteunen? Elke oneven week op woensdagavond en woensdagochtend kan je bij ons in Luttelgeest deelnemen aan een basis workshop.
We starten ‘s ochtends om 10.00 uur, ‘s avonds om 20.00 uur en zijn een uurtje later klaar waarna er nog een half uur de gelegenheid is voor vragen. Opgave is noodzakelijk aangezien de workshop kosteloos wordt gegeven en er plek is voor maximaal 5 deelnemers.
Na opgave ontvang je aanvullende informatie over de exacte locatie én een tegoedbon voor 5 ml. gratis olie.

Wat kan ik verwachten tijdens een basisworkshop?

Je mag van ons verwachten dat we jou op een veilige en ontspannen wijze kennis laten maken met de basis in een notendop als het gaat om essentiële oliën, je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

 • wat is een essentiële olie?
 • wat kan je doen met een essentiële olie?
 • hoe gebruik je essentiële oliën?
 • waar moet je op letten bij de aanschaf en het gebruik van essentiële oliën?
 • check
  waarom zou je überhaupt essentiële oliën willen gebruiken?
 • check
  hoe proeft een essentiële olie?
 • check
  hoe voelt een essentiële olie?
 • check
  en natuurlijk hoe ruikt een essentiële olie!

Josien Westveer is gecertificeerd Holistisch Gezondheidscoach en Aromatherapeut en verzorgd net als Richard Westveer met veel passie deze basisworkshops. Zij delen graag hun kennis op een manier die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kan met essentiële oliën.

Je Investering: 1 uur uit jouw agenda!

Geplande Basis Workshops Essentiële Oliën

Teambuilding 21 December 2019

Deze avond is speciaal voor onze teamleden die bedrijfsmatig met de oliën van DōTERRA werken en het jaar graag afsluiten met een gezellige avond! Deze avond staat in het teken van vieren. Het fijn afsluiten van een jaar én vooruit kijken naar alles wat 2020 ons kan brengen. Als je niet uitkijkt is het einde …

Teambuilding 21 December 2019 Lees verder »

Meer weten »
Gratis
Pure Olien Luttelgeest, Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
+ Google Maps

Wil je graag dat deze workshop bij jou thuis op locatie gegeven wordt? Neem dan contact op per email of telefoon en ontdek de mogelijkheden..