Home Essentials Kit

he kit

home essentials kit

Pure Olien Home Essentials Kit

Home Essentials Kit

Deze kit is de perfecte Basis Starters Kit met 10 van de meest populaire enkelvoudige en samengestelde essentiële oliën. Je krijgt er een Petal Diffuser bij zodat je het aroma van deze heerlijke nieuwe oliën direct door je hele huis kunt verspreiden.

Als je de oliën uit deze kit in huis haalt weet je zeker dat je een EHBO pakket aan oliën binnen handbereik hebt.

€ 280,72 (incl. BTW & verzending)

In deze kit tref je negen flesjes van 15 milliliter (+ 1 van 5ml) aan met de volgende oliën:

  • Lavendel
  • Citroen
  • Pepermunt
  • Oregano
  • Melaleuca
  • Frankincense
  • Zengest
  • Air
  • Onguard
  • Deep Blue (let op: 5 milliliter!)

In vergelijking met de Family Essentials Kit heb je dus nagenoeg 3 keer zoveel olie, plus een diffuser!

Als je de oliën niet voor jezelf wilt houden en ook je huisgenoten kennis wil laten maken met al hun bijzondere werkingen geeft deze set jou daarvoor de kans.

Bovendien is het gebruiken van de diffuser de ideale manier om bijvoorbeeld ook tijdens je nachtrust de oliën hun werking te laten doen.

Welke klachten kan je ondersteunen met de oliën in deze kit?

Denk aan de kalmerende werking van lavendel bij emotionele onrust maar ook bij irritatie’s op de huid zoals schaafwonden en muggenbulten.

Of gebruik de citroenolie in combinatie met een theelepel honing bij een pijnlijke keel. Tegelijkertijd is citroenolie ook goed te gebruiken tijdens het schoonmaken in huis.

Pepermunt kan je goed inzetten bij hoofdpijn en buikpijn maar ondersteund ook allertheid en onze frisse adem.

Melaleuca, ook wel ‘tea tree’ genoemd biedt uitkomst bij uitdagingen met die kleine beestjes die op hoofden van kinderen meeliften als ze van school naar huis komen. De reinigende werking van deze olie zorgt ervoor dat je hem ook perfect na het douchen of zwemmen op je voeten rondom je tenen kunt aanbrengen.

Oregano is bij uitstek geschikt om de weerstand een boost te geven en kan ook bij wratten een uitkomst bieden. Inname via een capsule tijdens een kortere periode kan je immuunsysteem ondersteunen als de ‘R’ in de maand is en je graag op een natuurlijke manier hier maatregelen voor wilt nemen.

Frankincense kan in combinatie met lavendel en citroen gebruikt worden bij stress en hoofdpijn maar is ook bij kneuzingen of beten een aanrader. Vanwege de celvernieuwende eigenschappen kan je deze olie ook goed toe voegen aan je gezichtscrème en mocht je twijfelen welke olie je kan gebruiken dan is frankincense altijd een goede keuze!

Bij de meervoudige oliën in deze kit zal iedereen die van beweging houdt blij worden van de deep blue. Voor en na het sporten aanbrengen ondersteund je spieren en daarnaast is het de perfecte olie om te gebruiken bij een massage waarbij ‘knopen’ losgemaakt worden. Gebruik de deep blue dan in combinatie met een draagolie zoals gefractioneerde kokosolie.

De Air (vroeger genaamd Breathe) is de ondersteuner wanneer je het hebt over ademhalingsuitdagingen. Verdund aanbrengen op de borst of rug helpt de holte’s en longen te openen. Bij snurkende huisgenoten is de air een uitkomst in de diffuser ‘s nachts en tijdens de seizoenen dat de pollen veelvuldig aanwezig zijn kan air ook ondersteuning bieden.

Zengest is de perfect ondersteuner van de stofwisseling. Als je teveel gegeten hebt en met zo’n vol gevoel rond loopt smeer dan wat zengest op je buik en je spijsvertering wordt hiermee ondersteund. Echt een olie om dus in je handtas te hebben.

Dat kan trouwens gezegd worden van alle oliën in deze kit. Want ook het laatste mengsel, de onguard, is de perfect desinfectant. Als je een natuurlijke verdediging bij je wil hebben tegen ziekteverwekkers; denk dan altijd aan onguard. Van het desinfecteren van deurknoppen tot de lucht om je heen als je deze olie in de diffuser gebruikt.

Kortom; met deze start kit weet je zeker dat je de eerste hulp bij veel ongemakken in je dagelijks leven direct binnen handbereik hebt!

Kortom; met deze start kit weet je zeker dat je de eerste hulp bij veel ongemakken in je dagelijks leven direct binnen handbereik hebt!

Je Investering: €280,72 (incl. btw)