Family Essentials Kit

familie essentials doterra
Pure Olien Home Essentials Kit

Family Essentials Kit

Deze kit is de perfecte Basis Starters Kit met 10 van de meest populaire enkelvoudige en samengestelde essentiële oliën in flesjes van 5 ml. 

Als je de oliën uit deze kit in huis haalt weet je zeker dat je een EHBO pakket aan oliën binnen handbereik hebt.

€ 147,62 (incl. BTW en verzending)

In deze kit tref je tien flesjes van 5 milliliter aan met de volgende oliën:

  • Lavendel
  • Citroen
  • Pepermunt
  • Oregano
  • Melaleuca
  • Frankincense
  • Zengest
  • Air
  • Onguard
  • Deep Blue In vergelijking met de HOME ESSENTIALS KIT ben je goedkoper uit maar hiervoor heb je minder olie, en geen diffuser, dus mocht je die reeds in huis hebben dan is dit een mogelijke optie. (tenzij je net als wij in elke kamer van je huis een diffuser wil hebben staan 😉  

Welke klachten kan je ondersteunen met de oliën in deze kit?

Denk aan de kalmerende werking van lavendel bij emotionele onrust maar ook bij irritatie’s op de huid zoals schaafwonden en muggenbulten. Of gebruik de citroenolie in combinatie met een theelepel honing bij een pijnlijke keel.

Tegelijkertijd is citroenolie ook goed te gebruiken tijdens het schoonmaken in huis. 

Pepermunt kan je goed inzetten bij hoofdpijn en buikpijn maar ondersteund ook allertheid en onze frisse adem.

Melaleuca, ook wel ‘tea tree’ genoemd, biedt uitkomst bij uitdagingen met die kleine beestjes die op hoofden van kinderen meeliften als ze van school naar huis komen. De reinigende werking van deze olie zorgt ervoor dat je hem ook perfect na het douchen of zwemmen op je voeten rondom je tenen kunt aanbrengen.

Oregano is bij uitstek geschikt om de weerstand een boost te geven en kan ook bij wratten een uitkomst bieden. Inname via een capsule tijdens een kortere periode kan je immuunsysteem ondersteunen als de ‘R’ in de maand is en je graag op een natuurlijke manier hier maatregelen voor wilt nemen.

Frankincense kan in combinatie met lavendel en citroen gebruikt worden bij stress en hoofdpijn maar is ook bij kneuzingen of beten een aanrader. Vanwege de celvernieuwende eigenschappen kan je deze olie ook goed toe voegen aan je gezichtscrème en mocht je twijfelen welke olie je kan gebruiken dan is frankincense altijd een goede keuze! 

Bij de meervoudige oliën in deze kit zal iedereen die van beweging houdt blij worden van de deep blue.

Voor en na het sporten aanbrengen ondersteund je spieren en daarnaast is het de perfecte olie om te gebruiken bij een massage waarbij ‘knopen’ losgemaakt worden. Gebruik de deep blue dan in combinatie met een draagolie zoals gefractioneerde kokosolie. De Air (vroeger genaamd Breathe) is de ondersteuner wanneer je het hebt over ademhalingsuitdagingen. Verdund aanbrengen op de borst of rug helpt de holten en longen te openen. Bij snurkende huisgenoten is de air een uitkomst in de diffuser ‘s nachts en tijdens de seizoenen dat de pollen veelvuldig aanwezig zijn kan air ook ondersteuning bieden.

Zengest is de perfecte ondersteuner van de stofwisseling. Als je teveel gegeten hebt en met zo’n vol gevoel rond loopt smeer dan wat zengest op je buik en je spijsvertering wordt hiermee ondersteund. Echt een olie om dus in je handtas te hebben. Dat kan trouwens gezegd worden van alle oliën in deze kit.

Want ook het laatste mengsel, de Onguard, is de perfecte desinfectant. Als je een natuurlijke verdediging bij je wil hebben tegen ziekteverwekkers; denk dan altijd aan Onguard. Van het desinfecteren van deurknoppen tot de lucht om je heen als je deze olie in de diffuser gebruikt. 

Als laatste kunnen we zeggen dat de Onguard en Pepermunt beadlets (125 stuks per buisje) een mooi extraatje is in deze kit. Wil je op een natuurlijke manier je gezonde adem en mondhygiëne ondersteunen dan kan je deze beadlets dagelijks gebruiken.

Kortom; met deze start kit weet je zeker dat je de eerste hulp bij veel ongemakken in je dagelijks leven direct binnen handbereik hebt!

Je Investering: €147,62 (incl. btw)