dōTERRA Webinars Essentiële Oliën

Ontdek in 1 uur over een specifiek onderwerp waarom essentiële oliën zo essentieel zijn!

Elke plant, bloem of boom heeft oneindig veel mogelijkheden om onze gezondheid te ondersteunen. Wil je weten hoe je op natuurlijke wijze jouw gezondheid kan ondersteunen?

Elke oneven week op woensdagavond kan je ONLINE via een webinar deelnemen aan een  training over een onderwerp wat jou aanspreekt. Lekker vanuit je luie stoel of gezellig samen op de bank. 
We starten ‘s avonds om 20.00 uur en zijn een uurtje later klaar. Opgave is noodzakelijk aangezien de software een maximaal aantal deelnemers kent.
Na opgave ontvang je aanvullende informatie per e-mail  én een tegoedbon voor 5 ml. gratis olie wanneer je nog onbekend bent met deze pure oliën! 

Wat kan ik verwachten tijdens een webinar?

Je mag van ons verwachten dat we jou op een veilige en ontspannen wijze kennis laten maken met een specifiek onderwerp als het gaat om essentiële oliën, je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • welke essentiële olie kan ik inzetten?
  • hoe kan ik die essentiële olie inzetten?
  • waar moet ik rekening mee houden?
  • welke lichaamssystemen zijn betrokken en hoe?

Josien Westveer is gecertificeerd Holistisch Gezondheidscoach en Aromatherapeut en verzorgd net als Richard Westveer met veel passie deze webinars. Afhankelijk van onze gezinsagenda delen wij graag onze kennis samen óf alleen op een manier die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kan met essentiële oliën. 

Er wordt zo nu en dan gebruik gemaakt van Gastsprekers die op hun beurt expert zijn over een bepaald onderwerp en daarover graag hun kennis met jou delen.

Je Investering: 1 uur uit jouw agenda!

Wil je graag dat een webinar over een specifiek onderwerp gegeven wordt? Neem dan contact op per email of telefoon en ontdek de mogelijkheden!