dōTERRA Vaardigheids-Trainingen

Leer in 1 avond hoe je de oliën kan inzetten voor specifieke doeleinden en ontvang na afloop een bewijs van deelname!

dōTERRA’s Pure Essentiële Oliën hebben oneindig veel mogelijkheden! Hoe kom je er nu achter welke olie je waarvoor gebruikt, wanneer je dit doet en wat dan de beste manier is?

Wil je graag meer leren over een specifieke olie of onderwerp, ben je op zoek naar een stuk verdieping wat de mogelijkheden betreft?

Wees dan welkom op 1 van onze Vaardigheidstrainingen. De onderwerpen zijn divers en worden geregeld uitgebreid. Geef jezelf de kans om de onderwerpen die je aanspreken bij te wonen en ga altijd naar huis met een stukje meer kennis, kennis die je in de praktijk kunt brengen. 

Dat is namelijk het doel van deze Vaardigheidstrainingen. Zorgen dat jij weet wat voor oplossingen je binnen handbereik kan hebben. Vertrouwen in jezelf om met de oliën aan de slag te gaan, op een wijze die ervoor zorgt dat je écht een stukje wijzer bent na afloop van elke Vaardigheidstraining.


Simpel

Het gebruiken van therapeutische kwaliteit essentiële oliën hoeft niet ingewikkeld te zijn. Moeder Natuur heeft ze voor ons ter beschikking gesteld en daar hoeft niemand bang van te worden. Als we echter niet weten hoe iets werkt, of iets is helemaal 'nieuw' in ons leven dan kan een stukje angst de kop op steken. Angst om misschien verkeerd te gebruiken, angst om iets fout te doen, angst om .... vul het zelf maar in! We hebben allemaal onze eigen redenen vaak om ergens niet aan te beginnen of heel voorzichtig te zijn met nieuwe dingen. Op zich is dit laatste geen slechte zienswijze. Wat zorgt er dan voor dat je wel snapt hoe, in dit geval essentiële oliën, gewoon gebruikt kunnen worden door jou? 

Vaardigheidstrainingen Zorgen Daarvoor

Simpele Vaardigheidstrainingen waar je per onderwerp zelf leert hoe je zelfstandig en veilig essentiële oliën kunt gebruiken.

Tegelijkertijd ontdek je misschien wel dat veel van de kennis die je tijdens deze Vaardigheidstrainingen op doet helemaal niet zo onbekend is. Onze voorouders werkten er nog gewoon mee. Beschouw het als kennis die een beetje verloren is gegaan.

In de snelheid van de tijd waarin we leven staan we vaak maar amper stil bij wat de natuur ons te bieden heeft. Vertrouwen in Zelfredzaamheid als het gaat om het zelfhelende vermogen van je lijf, zo simpel is het eigenlijk. Dat vertrouwen willen we graag laten groeien tijdens deze trainingen.

Wat kan ik verwachten van een Vaardigheidstraining?

 • Heldere uitleg over elk specifiek onderwerp
 • Begrip van het 'waarom' een olie kan doen wat hij doet
 • Zelf ervaren (ruiken, voelen, proeven) van de oliën die behandeld worden
 • Weten welke olie(n) je specifiek bij het bewuste onderwerp kunt inzetten
 • check
  Ruimte voor persoonlijke vragen (en antwoorden hierop) aan het eind van elke training

Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, AromaTouch Trainer, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.

Samen verzorgen zij deze Vaardigheidstrainingen en maken soms gebruik van een Gastspreker. Zij delen hun kennis op een manier die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kan met dat wat je geleerd hebt tijdens de Vaardigheidstrainingen. 

Zolang Covid-19 ervoor zorgt dat wij fysiek niet bij elkaar kunnen komen bieden wij 2 wekelijks trainingen aan via een webinar. Klik onder het 'aanbod' op 'WEBINARS' en zorg dat je vanuit je veilige huis onderwijs krijgt!

Je Investering: Jouw Tijd

 • Na elke Vaardigheidstraining ontvang je een Bewijs van Deelname
 • Je hebt geen vooropleiding nodig om aan de Vaardigheidstrainingen te kunnen deelnemen.
 • Basiskennis vanuit onze (gratis) Basis Workshop wordt wel aanbevolen (bekijk bovenstaand filmpje waarin Richard uitleg geeft voor een indruk over wat 'de basis' betekend)
 • Na je aanmelding verschijnt er meer informatie aangaande de parkeergelegenheid en locatie in je scherm

Overzicht Vaardigheidstrainingen

There are no upcoming events at this time.

Als je op geen van de op dit moment geplande Vaardigheidstrainingen aanwezig kan zijn, dan horen we dit graag. Wij informeren je dan tijdig over nieuwe mogelijkheden. Weet jij een mooie locatie bij jou in de buurt en wil je daar graag de training volgen? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.