uit balans doterra aromatouch

Uit balans?

Uit balans…

Wat was het eigenlijk een enorm rotgevoel. Zodra er een melding kwam van een ongeval met letsel kwam er een soort knoop in mijn maag. Het beeld van die enorme Volvo met die kleine maxi cosi achterin had me niet meer los gelaten.  Er was geen moment meer dat ik op dezelfde manier achter het stuur zat in de weken die volgde. Slapen ging ook minder goed. Terwijl mijn hele lijf eigenlijk schreeuwde om een pas op de plaats. Even de rust om dit beeld een plek te geven in plaats van het direct voor me zien zodra een zelfde soort melding binnen kwam.

Wist ik dan niet toen ik bij de politie ging werken dat stress gewoon erbij hoorde? Dat spanning en verdriet daar ‘gewoon’ bij hoorde?

Het besef dat ik niks kon doen voor de vader van die kleine baby daar achterin die enorme auto voelde zó machteloos.

Gelukkig leerde ik na een paar maanden dat ik niet op iedere aanrijding af hoefde te gaan met die vreselijke spanning in mijn lijf. Dat de machteloosheid en soms zelfs boosheid ook plek kon maken voor iets anders. Het besef dat ík er nog wel was. Het besef dat ik de balans weer gevonden had. Dit gevoel van rust en balans gaven me de kracht om elke dag door te gaan. Telkens nieuwe situaties met een nieuwsgierige blik tegemoet te treden. Als ik weer terug denk aan die eerste momenten en weken erna…

Het gevoel van constant al je spiegels checken als je op de weg zit. Omdat je nooit weet uit welke hoek het gevaar komt. Het was eigenlijk gekkenwerk. Die constante stress gun ik niemand. Later kwam ik erachter dat dit proces om weer in balans te komen geweldig versterkt kan worden dankzij moeder natuur. Samen met Richard ben ik sindsdien op ontdekkingstocht in de wereld van pure essentiële oliën. En de reis heeft ons al zo oneindig veel opgeleverd.

Rust in je hoofd
Controle over je emoties
Balans in je leven

Die basis gun ik jou ook. Elke dag opnieuw.

En dat is de reden dat we binnenkort weer een workshop organiseren.

Een workshop waarin je alles ontdekt over de samenwerking tussen jouw lichaam en de kracht vanuit de natuur. Zodat rust en balans ook voor jouw dagelijkse kost kunnen zijn.

Voor meer rust, kracht en balans in je leven, klik hier en meld je aan voor de dagopleiding met officieel certificaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *