StappenPlan Puur Leven

Wij laten je graag kennis maken met het eenvoudige stappenplan dat ons, en zoveel mensen om ons heen, elke dag helpt. Om elke dag te genieten van al het mooie wat het leven te bieden heeft. Want wij weten uit ervaring dat vandaag de enige dag is die je echt hebt. Gisteren is tenslotte alweer voorbij en morgen bestaat nog niet. Vandaag is wat er nu is en vandaag is dus ook het moment om je leven écht te leven. Dat gunnen we jouw. En we gunnen je vooral dat dit om een simpele manier kan, dat je zelf jouw koers kan bepalen als het om jouw gezondheid gaat.

We bespreken 6 eenvoudige stappen naar puur leven:

1

Eet gezond!

Voeding is super essentieel voor ons functioneren, zonder brandstof loopt ook onze motor niet.In de maatschappij van vandaag heb je voeding en vulling. Onder vulling verstaan we voedsel dat we tot ons nemen om het hongergevoel (tijdelijk) weg te nemen maar wat nauwelijks voedingsstoffen bevat. Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor ons dagelijks functioneren.

2

Beweeg!

Bewegen draagt bij aan een gezond en vitaal leven. Het vertraagd onder meer het proces van ouder worden. Heeft een positieve invloed op diverse lichaamsprocessen zoals het cardiovasculaire systeem en het spijsverteringssysteem. Verder geeft het een positief gevoel, een gevoel van geluk.Veel van onze dagelijkse tijdsbesteding brengen we zittend door. Denk aan kantoorwerk maar ook de vrijetijdsbesteding achter een scherm zoals de televisie.

3

Ontspan!

In onze optiek het meest onder geschoven kindje in de huidige maatschappij… Onze maatschappij is er op geënt om steeds meer te doen met steeds minder. Veel mensen ondervinden stress en gunnen zichzelf te weinig rust.

4

Ruim op!

Dagelijks heeft ons lichaam heel wat gifstoffen op te ruimen. Ons lichaam maakt zelf afvalstoffen aan door onder meer phatogenen (ziekteverwekkers). Daarnaast worden we blootgesteld aan chemicaliën en stralingen. Chemicaliën vinden we onder meer terug in voedsel, diverse soorten huidproducten (creme, make- up) maar ook de gifstoffen die we inademen on ons heen zoals de uitlaatgassen en verfluchten. Straling spreekt voor zich, denk aan je mobiele telefoon en hoe we overal en altijd bereikbaar zijn, dat lukt niet zonder die straling.

5

Informeer en leer!

Ons grote doel is dat we een verandering maken in de manier van denken over onze gezondheid. Zelf actief bezig zijn met een levensstijl die bijdraagt aan gezond vitaal en bovenal gelukkig leven. Essentiële oliën zijn eenvoudig maar zeer effectief te gebruiken om deze levensstijl te ondersteunen.

6

Pas toe!

In de ideale wereld zien wij zowel de kennis van regulier als complementaire zorg samen komen. Wij zijn dankbaar voor de kennis en kunde van de reguliere wetenschap. Het is namelijk diezelfde kennis en onderzoeken waarmee we essentiële oliën kunnen inzetten ter verbetering van een gezonde gezondheidszorg.

In 6 eenvoudige stappen naar een simpel gezonder leven

Gratis Stappenplan naar Simpel Gezonder Leven

Weet jij net als wij een aantal jaren geleden nog helemaal niks van pure essentiële oliën af? En heb je dan ook geen flauw idee wat essentiële oliën te maken kunnen hebben met een fijn en gezond leven? Dan is dit e-book precies voor jou geschreven.