dōTERRA's OlieMama

Moeder Natuur is niet gemaakt om het ons moeilijk te maken. Sterker nog. Ik ben ervan overtuigd dat er in ons allemaal een 'moeder natuur' schuilt die helaas vaak ondergesneeuwd wordt in onze rationele westerse wereld..

dōTERRA’s Pure Essentiële Oliën hebben oneindig veel mogelijkheden, OOK voor kinderen, of zou ik moeten zeggen JUIST voor kinderen? Hoe kom jíj er nu achter welke olie je wanneer gebruikt, met welke rede je dit doet en wat dan de beste manier is?

Als Olie Mama deel ik graag met jou hoe ik dat de afgelopen jaren heb gedaan en zal blijven doen binnen ons gezin. Kinderen staan van nature nog dicht bij de natuur. Ze houden ervan om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Wie ben ik als moeder om hen daarin tegen te houden? 

Mijn missie is om elke mama dat vertrouwen in 'moeder natuur' te gunnen. Zodat het hebben van een 'oliemama' én het zijn van een oliemama weer zo natuurlijk is als het ooit de bedoeling was.


Simpel

Het gebruiken van therapeutische kwaliteit essentiële oliën hoeft niet ingewikkeld te zijn. Moeder Natuur heeft ze voor ons ter beschikking gesteld en daar hoeft niemand bang van te worden. Als we echter niet weten hoe iets werkt, of iets is helemaal 'nieuw' in ons leven dan kan een stukje angst de kop op steken. Angst om misschien verkeerd te gebruiken, angst om iets fout te doen, angst om .... vul het zelf maar in! We hebben allemaal onze eigen redenen vaak om ergens niet aan te beginnen of heel voorzichtig te zijn met nieuwe dingen. Op zich is dit laatste geen slechte zienswijze. Wat zorgt er dan voor dat je wel snapt hoe, in dit geval essentiële oliën, gewoon gebruikt kunnen worden door jou? 

Vertrouwen

Vertrouwen in jezelf en de kennis die je onderweg op doet. Wees vooral niet bang om essentiële oliën te gebruiken. Ben je dat wel? Of heb je een specifieke vraag? Laat het mij weten en ik zal je van mijn beste antwoord voorzien. Zodat je weer verder kunt en meer vertrouwen mag opbouwen!

Wat kan ik verwachten van Olie Mama?

 • Eerlijke antwoorden
 • Snappen 'waarom' een olie kan doen wat hij doet
 • Zelf ervaringsdeskundige worden binnen jou gezin
 • Vanuit vertrouwen in plaats van angst mogen handelen
 • check
  Antwoord op jou persoonlijke vragen 

Wie is de persoon achter Olie Mama?

 Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van 2 zoons, met de 3e op komst, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute. 

Sinds 2014 enthousiaste Olie Mama binnen haar eigen gezin en dol op het delen van alles wat zij onderweg heeft geleerd en nog dagelijks bijleert!


Jouw Investering: Tijd! 

 • Wees je ALTIJD bewust van je eigen keuzevrijheid op het gebied van jou gezondheid én die van je kinderen
 • Je hebt geen vooropleiding nodig om met essentiële oliën aan de slag te gaan 
 • Basiskennis wordt wel aanbevolen (bekijk bovenstaand filmpje waarin Richard uitleg geeft voor een indruk over wat 'de basis' betekend)
 • Olie Mama bestaat op basis van de vele vragen van mama's, laat me dus weten wat JOU vraag is en ik doe mijn uiterste best je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien

Olie Mama Volgen?

Wil jij persoonlijke uitleg over jouw situatie bij jou thuis? Laat het mij weten en we bekijken samen de mogelijkheden voor een advies op maat.