Nieuwe producten leverbaar!

Goed nieuws! De nieuwe producten die in september in de USA gelanceerd werden zijn leverbaar in Nederland! Op dit moment kunnen de volgende producten in Nederland geleverd worden:

AROMATHERAPIE KITemotion olien los foto
De aromatherapie kit van dōTERRA is beschikbaar. De oliën kunnen in een pakket, een zogeheten kit, gezamenlijk besteld worden. Ook kunnen deze mood olien los, gewoon per stuk, besteld worden. Persoonlijk ben ik een enorme fan van de ‘forgive’ en ‘peace’ blends. Maar ook de ‘passion’ en ‘console’ vind ik heerlijk… Eigenlijk kan ik geen keus maken, dus probeer ze gewoon zelf uit. Je zal versteld staan van het effect op je emotionele welbevinden… Ik hoor heel graag je ervaringen!

emotion foto kit

Vanaf 18 januari komen daar nog meer mooie producten bij! Vanaf dan is onder andere de DoterraTouch kit verkrijgbaar. De perfecte aanvulling voor ieder zijn ehbo doos. Een echte must als je kinderen in huis hebt. Hierin zitten namelijk alle eerste hulp olien in rollers die reeds verdund zijn met gefractioneerde kokosolie. Om deze reden perfect te gebruiken bij kinderen, zelfs de hetere olien zoals oregano, kan je op deze manier perfect op de huid aan te brengen. Het gros van de nieuwe producten op dit plaatje zijn al leverbaar maar wil je de volledigeTouch kit bestellen heb dan nog even geduld tot 18 januari.

Heb je vragen over de nieuwe producten? Wil je ze graag eens vrijblijvend proberen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

nieuwe producten per 1 jan.

Ps. De diffuser die je hier ziet is een hele krachtige diffuser. De olie wordt direct uit het flesje in de lucht gebracht. Ook kan je de timer gebruiken die op deze diffuser zit. In vergelijking met een diffuser waarbij je water gebruikt is mijn mening dat vooral de intensiteit en snelheid van het verspreiden van aroma erg snel te noemen zijn en tegelijkertijd dat deze diffuser meer geluid maakt dan degene met waterverdamping.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *