Gmunden Europese conventie

Wow.. wat een prachtige plek is Gmunden, Oostenrijk! Hier werd het jaarlijkse Europese congres gehouden. Vanuit heel Europa waren er mensen die net zo enthousiast zijn als wij over deze pure olie.
Vorig jaar waren we met zo’n 300 mensen in Salzburg, en dit jaar met ruim 600 in Gmunden… de olie doet haar naam eer aan; ‘t breidt uit als een olievlek! 😉
Er waren heel veel interessante sprekers; het is geweldig om te horen en te zien dat er zoveel wetenschappelijk onderzoek beschikbaar komt, samenwerkingen met de reguliere geneeskunde steeds verder gaan en dat ‘east meets west’ zo realiteit wordt.
Het is niet te doen om alle geweldige info die wij gehoord hebben over te brengen in deze blog… ga gewoon mee volgend jaar, óf ga naar het USA congres in september als je persoonlijk mee wilt maken waar het bedrijf voor staat.
Wat dan wel in deze blog?
De nieuwtjes natuurlijk!
Per 1 juli zullen er nieuwe producten verkrijgbaar zijn in de EU!
  • proefmonsters van de heerlijke shampoo en conditioneer
  • daily nutriënt pack, 2 voedingssupplementen van een nieuwe generatie!
  • deep blue supplement, een natuurlijke pijnstiller!
  • slim & sassy control bars, gezonde tussendoortjes in 3 smaken!
  • beadlets in nieuwe verpakking, pepermunt en onguard nu makkelijk te openen zonder schroefdop gebruik
  • en een nieuwe diffuser

Uiteraard hebben we de producten ter plekke getest, en vooral de shampoo in kleine verpakking is ideaal voor als je op reis bent. Heb je vragen over alles wat we daar gezien en gehoord hebben? Laat het weten en we informeren je graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *