Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Sport 6 Februari

6 februari, 2019 @ 20:00 - 21:00

€7,50
sport doterra

Al zolang er gestreden wordt om de 1e plaats worden er ‘middelen’ gezocht om de sportieve prestatie’s te ondersteunen. Met name topsporters doen er dagelijks alles aan om als beste naar voren te komen. Om al hun trainingsarbeid kracht bij te zetten zijn er steeds meer sporters die gebruik maken van de producten van dōTERRA om hun sportieve leefstijl te ondersteunen. Denk hierbij aan spierpijn maar zeker ook aan voeding.

Als je professioneel sport beoefent moet je echt letten op wat je in je lichaam stopt of wat je erop smeert. Om te zorgen voor een ‘eerlijke strijd’ mag je geen verboden middelen gebruiken. Om er zéker van te zijn dat de middelen die je gebruikt toegestaan zijn moeten deze in Europa op de zogeheten ‘Cologne List‘ staan. Op deze lijst staan een aantal producten die ook jij gewoon kunt gebruiken. Het feit dat ze op deze lijst staan geeft wel aan dat topsporters graag gebruik maken van deze producten om tot optimale prestaties te komen.

Loop jij een paar keer per week hard, of bezoek je zo nu en dan de sportschool? Of wat dacht je van je kinderen die vaak volop in de groei de hele dag door in beweging zijn?

Deze avond leren we je wat voor prachtige ondersteuning oliën kunnen bieden voor iedereen die het wil proberen. Om er zeker van te zijn dát je het ook echt gaat proberen zorgen we dat je zoiezo naar huis gaat met een proefmonster Deep Blue Rub.

Ben je benieuwd wat jou kan helpen tijdens het sporten óf om die stap te zetten om het sporten weer op te pakken? Wees dan welkom!

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
6 februari, 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *