Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Sport 10 April

10 april, 2019 @ 20:00 - 21:30

€5,00
sport doterra

Wist je dat er al eeuwenlang gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën om sportprestaties te verbeteren? Er is zelfs een aantal producten die je kunt terugvinden op de Cologne List, een lijst met goedgekeurde middelen die je tijdens topsport kunt gebruiken zonder dat controles ervoor kunnen zorgen dat je ‘niet meer mee mag doen’…Erg belangrijk voor alle topsporters die producten gebruiken van dōTERRA!

EN wat denk je dat dit betekend voor jou? Voor alle ‘gewone’ mensen die misschien een paar keer per week een rondje hardlopen? Of de sportschool regelmatig bezoeken? Of wat dacht je van je kinderen die, vaak volop in de groei, de hele dag door in beweging zijn?

Dat betekend goed nieuws! Want deze avond leer je hoe je hen of jezelf op een simpele manier kan ondersteunen. En geloof ons als we zeggen; simpel betekend niet dat het effect klein is. Het effect van gebruik voor, na en tijdens het sporten is echt groot!

Om je dat zelf te laten ervaren ga je zoiezo naar huis met een proefmonster van de Deep Blue Rub.

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
10 april, 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *