Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Moestuin 14 Mei

14 mei, 2019 @ 20:00 - 21:30

€5,00
moestuin doterra

Op de laatste dag van IJsheiligen dit jaar nemen we je graag mee in de moestuin. Niet letterlijk natuurlijk 😉 Of misschien toch wel een beetje! We gaan namelijk zoiezo naar huis met een natuurlijke ‘anti-beestjes-spray’!

We gaan ontdekken wat voor perfecte ondersteuning oliën kunnen bieden als je op een gezonde manier jou planten wilt beschermen. In een tijdperk waarin ‘bio-logisch’ soms bijna een modewoord geworden is en het lang net altijd meer ‘logisch’ is om er klakkeloos van uit te gaan dat biologisch ‘beter’ is dan regulier leggen we je graag uit hoe jij zelf, in je eigen (misschien hele kleine vierkante meter) tuin op een gezonde wijze met datgene om kunt gaan wat je probeert te laten groeien en of bloeien.

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
14 mei, 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *