Vaardigheidstraining Huidverzorging 16 November - Pure oliën

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Huidverzorging 16 November

16 november, 2019 @ 20:00 - 21:30

€10
vaardigheidstraining

Wist je dat er al eeuwenlang gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën in huidverzorgingsproducten? Nu de dagen weer korter worden en onze huid meer blootstaat aan de uitdroging van het binnen zijn is het extra belangrijk goed voor je huid te zorgen!

Tijdens deze avond neem je zelf een paar dingen uit je eigen keuken mee en ga je actief aan de slag om zoiezo je eigen gemaakte scrub mee naar huis te nemen. Ook ervaar je de gezichtsproducten met de prachtige oliën erin zelf op je gezicht, kom gerust zonder make up;)

Je ervaart deze avond een stukje theorie én praktijk!

Hoe ga je om met huidproblemen, wat heb je nodig om je huid dagelijks goed te verzorgen en waar moet je op letten, want geen huid is hetzelfde…

Zorg dat je zelf een klein kommetje (beslagkom werkt ook prima;) en een washandje + klein handdoekje mee neemt, voor de rest zorgen wij!

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL 

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
16 november, 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Website:
www.pureolien.nl

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Website:
http://www.pureolien.nl/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available