Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Hormonen 26 maart

26 maart, 2019 @ 20:00 - 21:30

€7,50
hormonen

H O R M O N E N… Als je er bij stilstaat wat onze hormonen allemaal regelen (of ontregelen!) besef je dat een beetje basis kennis voor elke ‘bezitter’ van een lichaam noodzakelijk is.

Deze avond leer je hoe de hormoonhuishouding eigenlijk in elkaar zit, waarom dit bij een man en vrouw nogal verschillend (en toch ook weer gelijk) is én hoe je ervoor kan zorgen dat essentiële oliën jouw ondersteuning kunnen geven waar nodig.

Zodat je hormonen je niet IN de weg zitten maar juist goed OP weg helpen in je dagelijks leven 😉

In de natuur verloopt alles volgens patronen en met ons als mensen is het niet anders. De rol van onze hormoonhuishouding leren kennen helpt je begrijpen hoe jou persoonlijke cyclus werkt en wat je invloed erop is. Leeftijd en omgeving speelt zeker een rol, maar wat je zelf kunt doen mag je niet onderschatten!

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
26 maart, 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *