Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaardigheidstraining Detox 8 januari 2019

8 januari, 2019 @ 20:00 - 21:30

€7,50

Het nieuwe jaar is op 8 januari alweer een week oud, en daarmee de goede voornemens misschien ook wel… Ben je bereid om dit jaar écht te ontdekken hoe goed een Detox zo nu en dan is, schuif dan deze avond aan!

Onze auto heeft elk jaar minimaal een APK nodig. Meestal geen probleem als we zorgen voor een geregelde onderhoudsbeurt. Doen we echter nooit wat aan onderhoud dan komt er tijdens zo’n APK toch één en ander ‘bovendrijven’ dat vervangen moet worden of grondig gereinigd.

Ons lichaam heeft ook baat bij een onderhoudsbeurt. Als ons lijf als een geoliede machine wil werken moeten we ervoor zorgen dat de ‘filters’ niet vast lopen.

Detox klinkt misschien zwaar en toch hoeft dat niet zo te zijn. Geen sapkuren of allerlei etenswaren uitbannen. Deze avond leer je hoe je op een eenvoudige én hele effectieve wijze zelf kunt detoxen, wat de rol van, met name citrus, oliën hierbij kan zijn en wat zo’n detox jouw lijf oplevert!

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

Zorg dat je pen & papier bij je hebt dan zorgen wij voor de thee en wat lekkers.

Waarom wij deze vaardigheidstraingen geven? Omdat we in ons gezin niet meer zouden weten hoe we zónder de pure oliën van moeder natuur zouden kunnen… En we die zelfredzaamheid in jouw gezondheid jou ook zo graag gunnen!

Na afloop ontvang je per e-mail een Bewijs van Deelname aan de Vaardigheidstraining.

*Deze Trainingen worden gegeven door Richard Westveer: in het dagelijks leven vader van 2 zoons, Buteyko Therapeut en ruim 5 jaar Ervaringsdeskundige op het gebied van Pure Oliën en/of Josien Westveer: in het dagelijks leven moeder van dezelfde 2 zoons, eigenaar van kinderdagverblijf de Boerderijopvang sinds 2010 en sinds 2016 Holistisch Gezondheidscoach & AromaTherapeute.*

Gegevens

Datum:
8 januari, 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *