Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Teambuilding Leadership 10 Mei

10 mei, 2019 @ 17:30 - 21:30

Gratis

Deze avond is speciaal voor onze teamleden die bedrijfsmatig met de oliën van DōTERRA werken en nieuwschierig zijn naar het leiderschapscongres waar wij in maart heen zijn geweest én hoe de Gallup Strenghts finder elke business kan versterken.

We starten om 17.30 uur met een soepje, broodje en salade. Ondertussen heb je ook gezellig even tijd om bij te kletsen met je collega’s of misschien nieuwe mensen te leren kennen 🙂

Daarna krijgen jullie inside informatie van Richard over de Strenghts Finder van Gallup, en ontdek je hoe dit jezelf én je team echt kan helpen om vooruitgang te maken. Denk daarbij aan de structuur die je in teams kan hebben en de inzichten die het kennen van je eigen kwaliteiten jou kunnen geven. Én hoe je heel specifiek gebruik kan maken van coaching met dit mooie handvat!

Als je zelf de test al gedaan hebt; neem je resultaten mee! (je top 5 of top 34) Wil je de test graag doen vooraf? Laat het ons weten via een mailtje en we overleggen met je over de mogelijkheden.

Ook zullen we in een notendop informatie delen die wij tijdens het officiele Leadership event in Atlanta hebben mogen leren. Kortom; het wordt een gezellige en leerzame avond!

We ronden de avond om 21.00 uur af, voor wie nog even wil napraten is er een alcoholvrije borrel zodat iedereen weer veilig naar huis kan komen.

*Er is beperkt plaats voor deze avond, vol = vol! Geef je dan ook snel op en je hoort van ons zsm of je deel kunt nemen, mochten er veel aanmeldingen zijn dan zal een 2e, gelijksoortige training, gepland worden. Maak je deel uit van het team van Pure Olien, Enjoil of Cheery Oils dan is deze avond kosteloos voor jou! Heb je hier vragen over? Laat het ons weten!*

 

 

Gegevens

Datum:
10 mei, 2019
Tijd:
17:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Website:
www.pureolien.nl

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Website:
http://www.pureolien.nl/

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available