Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Teambuilding 23 Augustus 2019

23 augustus, 2019 @ 18:00 - 21:30

Gratis

Deze avond is speciaal voor onze teamleden die bedrijfsmatig met de oliën van DōTERRA werken en nieuwschierig zijn naar de laatste nieuwtjes op het gebied van plaatsing, opnieuw inschrijven enzovoorts én hoe de Gallup Strenghts finder elke business kan versterken.

We starten om 18:00 uur met een soepje, broodje en salade. Ondertussen heb je ook gezellig even tijd om bij te kletsen met je collega’s of misschien nieuwe mensen te leren kennen 🙂

Daarna krijgen jullie inside informatie (plaatsing en dergelijke) en ontdekken verder hoe de sterke punten jezelf én je team echt kunnen helpen om vooruitgang te maken. Denk daarbij aan de structuur die je in teams kan hebben en de inzichten die het kennen van je eigen kwaliteiten jou kunnen geven.

Als je zelf de test al gedaan hebt; neem je resultaten mee! (je top 5 of top 34) Wil je de test graag doen vooraf? Laat het ons weten via een mailtje en we overleggen met je over de mogelijkheden.

Kortom; het wordt een gezellige en leerzame avond!

We ronden de avond om 21.00 uur af, voor wie nog even wil napraten is er een alcoholvrije drankje zodat iedereen weer veilig naar huis kan komen.

*Er is beperkt plaats voor deze avond, vol = vol! Geef je dan ook snel op en je hoort van ons zsm of! Maak je deel uit van het team van Pure Olien, Enjoil of Cheery Oils dan is deze avond kosteloos voor jou! Heb je hier vragen over? Laat het ons weten!*

 

 

Gegevens

Datum:
23 augustus, 2019
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *