Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Teambuilding 21 December 2019

21 december, 2019 @ 18:00 - 21:30

Gratis

Deze avond is speciaal voor onze teamleden die bedrijfsmatig met de oliën van DōTERRA werken en het jaar graag afsluiten met een gezellige avond! Deze avond staat in het teken van vieren. Het fijn afsluiten van een jaar én vooruit kijken naar alles wat 2020 ons kan brengen.

Als je niet uitkijkt is het einde van het jaar vaak een hectische periode vol verplichtingen. We delen graag onze tips hoe je dit kunt voorkomen en ècht kan genieten van een terugblik op jouw jaar. We willen je vragen om 1 foto (of mini collage) met ons te delen deze avond waarmee je in een paar woorden jou highlights van 2019 beschrijven kan.

Onder leiding van Marielle zullen we een echte dōtingo gaan houden. Weet je niet wat dit is? Laat je verrassen!! Het wordt echt superleuk 🙂

We starten om 18:00 uur met een lichte maaltijd. Ondertussen heb je ook gezellig even tijd om bij te kletsen met je collega’s of misschien nieuwe mensen te leren kennen.

Kortom; het wordt weer een gezellige en leerzame avond!

We ronden de avond om 21.00 uur af, voor wie nog even wil napraten is er een alcoholvrije drankje zodat iedereen weer veilig naar huis kan komen.

*Er is beperkt plaats voor deze avond, vol = vol! Geef je dan ook snel op en je hoort van ons zsm of! Maak je deel uit van het team van Pure Olien, Enjoil of Cheery Oils dan is deze avond kosteloos voor jou! Heb je hier vragen over? Laat het ons weten!*

 

 

Gegevens

Datum:
21 december, 2019
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *