Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symphony Of The Cells Luttelgeest 14 juli 2018

14 juli, 2018 @ 13:30 - 16:30

€25,00
soc luttelgeest

Deze zaterdagmiddag organiseren we een middag “Symphony of the Cells’. Na persoonlijk door de grondlegger hiervan, Boyd Truman, onderwezen te zijn mogen wij deze unieke methode doorgeven aan anderen.

Symphony of the Cells bestaat uit meerdere unieke protocollen (denk aan: hormoon-, ontstekingen, digestief, neurologisch, cellulair protocol) waarbij essentiële oliën worden aangebracht op met name de rug en voeten. Elke gebruikte olie is specifiek geselecteerd om zijn gunstige werking op uw gezondheidstoestand.

Deze mooie methode brengt balans en harmonie; fysiek, emotioneel en spiritueel. De applicatie van de olie duurt ongeveer 15 minuten, waarna ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. We vertellen je er graag meer over en nodigen je van harte uit in Luttelgeest.  We starten om 13:30 uur en eindigen rond 16:30. Hierna kunnen we napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Ook bieden we je de mogelijkheid om op elkaar zelf een protocol te ervaren. Als je dat graag wil, neem dat je eigen oliën mee en eventueel een client/partner om op te oefenen. Je mag dus mensen introduceren. Wij zorgen dat er behandel tafels aanwezig zijn en dat je op een ontspannen manier de kans krijgt met deze methode te werken. Hierdoor weet je zeker dat je naar huis gaat met genoeg vertrouwen om zelf de protocollen in te zetten.

Tijdens deze middag maken we gebruik van de werkgids van Boyd Truman, deze heb je nodig om de middag te kunnen volgen.  Heb je dit boekje reeds in je bezit gebruik dan bij het afrekenen de code: BOEKINBEZIT zodat je € 10,- in plaats van € 25,- betaald. Wanneer je deze code gebruikt gaan wij ervan uit dat je zelf de werkgids hebt en deze meeneemt!! Heb je de werkgids niet dan zorgen wij dat er 1 voor je aanwezig is en zijn de kosten € 25,-.

We hebben plek voor een maximum aantal deelnemers: VOL = VOL

*deze training is GEEN officiële training zoals Boyd Truman die geeft, wij raden iedereen aan die in de gelegenheid is om de training te volgen bij Boyd, dit betreft een training gegeven in het Engels en data hiervoor zijn te vinden via deze link. De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor in Europa is in augustus in Engeland en Slovenië *

Gegevens

Datum:
14 juli, 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Pure Olien
Telefoon:
0613206919
E-mail:
info@pureolien.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pure Olien Luttelgeest
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0613206919
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *