Essentiële Oliën Starter Kits

familie essentials doterra

family essentials kit

Deze kit is de perfecte Basis Starters Kit met 10 van de meest populaire enkelvoudige en samengestelde essentiële oliën. Je krijgt hier geen Petal Diffuser bij en de flesjes olie zijn 5 ml. per stuk. Je ontvangt ook nog 2 maal een flesje met beadlets, pepermunt en onguard. Deze kun je innemen voor bijvoorbeeld een frisse adem of bij last van je keel.

Als je de oliën uit deze kit in huis haalt weet je zeker dat je kan starten met het ervaren van alle mogelijkheden die de oliën kunnen bieden.

€ 147,62 

he kit

home essentials kit


Deze kit is de perfecte Basis Starters Kit met 10 van de meest populaire enkelvoudige en samengestelde essentiële oliën. Je krijgt er een Petal Diffuser bij zodat je het aroma van deze heerlijke nieuwe oliën direct door je hele huis kunt verspreiden. In deze kit heb je 3 keer zoveel olie als in de family kit aangezien er 15 ml. olie in de flesjes zit. (uitgezonderd deep blue)

Als je de oliën uit deze kit in huis haalt weet je zeker dat je een EHBO pakket aan oliën binnen handbereik hebt.

€ 280,72

aromatherapy kit

emotional aromatherapy kit


Emotie's beïnvloeden alles wat je doet. Elke dag worden we blootgesteld aan eigen en andermans emotie's.

De invloed van geur is groot op hoe we ons voelen. Deze kit voorziet hier perfect in met een mooie Lumo Diffuser die tot wel 10 uur kan werken.

Kies welke emotie je graag wilt ervaren en de emotie oliën ondersteunen je hierbij. 

€ 242,61

Cleanse and Restore

cleanse and restore kit

Wil je ervaren hoe belangrijk een APK voor je lijf is, start dan met deze kit. Onder persoonlijke begeleiding ga je aan de slag en na 30 dagen is je APK een feit. Wil je meer energie ervaren en je spijsvertering de goede kant op helpen? Daarnaast eveneens een heleboel andere positieve eigenschappen van een gezonde darmflora ervaren? Kies dan voor deze kit.

€ 306,78

Alles in 1 Keer in Huis Kits

doterra naturals solution lit

natural sollutions kit

Deze kit is de perfecte 'alles in 1'  Starters Kit voor het gezin. Met de meest populaire enkelvoudige-, & samengestelde essentiële oliën plús de meest populaire producten voor het dagelijks gebruik heb je alles in huis om gezond aan de slag te gaan. Je krijgt er een Lumo Diffuser bij zodat je het aroma van deze heerlijke nieuwe oliën direct door je hele huis kunt verspreiden. Van gezichtsverzorging tot Schoonmaakproducten en een mooie opbergmogelijkheid voor je oliën tref je aan in dit pakket.

€ 695,75

eo kit

essential oil collection

Deze kit is een must als je niet kunt wachten om alle oliën direct te ervaren. Je krijgt de kans om een grote collectie aan enkelvoudige-, & samengestelde essentiële oliën plús bijzondere rollers gevuld met jasmijn, roos & nerolie. Dit is echt een collectie waarbij je geen moment hoeft te wachten om een olie uit te testen, je hebt ze dan tenslotte allemaal in huis! 

Daarnaast ook nog de prachtige Lumo Diffuser zodat je elke olie kunt gebruiken om een heerlijke geur in huis of praktijk te ervaren.

€ 2114,48

josien doterra

Zin in een spelletje?!

Ontdek wat voor jou de beste volgende stap is in het gebruik van Essentiële Oliën.