dōTERRA Essentiële Oliën bestellen

Om de oliën van dōTERRA te bestellen kan je niet in een winkel terecht.
Als je gaat werken met deze pure oliën is het erg belangrijk dat je juist advies krijgt en weet bij wie je terecht kan met je vragen.

Omdat wij al jaren ervaring hebben met deze producten, dagelijks persoonlijk ervaren wat het effect is bij onze klanten en onszelf, beloven wij jou een eerlijk advies.
Wij geloven dat educatie dé manier is om jou te ondersteunen in je gezondheidsuitdagingen.

Als je via ons een bestelling doet zullen wij er dan ook alles aan doen om je te voorzien van de beste educatie op het gebied van pure oliën.
Bestel je de olie niet via ons dan zijn wij nog steeds heel gelukkig dat er weer iemand kennis maakt met deze mooie oliën. Helaas kunnen we je dan niet de begeleiding geven die we aan onze klanten geven.

Informeer daarom altijd naar de begeleiding waar je recht op hebt wanneer je oliën besteld.

Bestel je al producten en spaar je daarmee voor gratis producten? Dan tref je hier het formulier aan waarop je kan zien welke producten je gratis kunt ontvangen voor de door jou gespaarde punten.


Gratis account bij een voordeelpakket

Wij adviseren meestal om een voordeelpakket aan te schaffen, je bespaart dan de kosten aan het opzetten van een account (€24,40) en de oliën in zo'n pakket zijn het meest voordelig geprijsd.

Hier vind je een overzicht van deze voordeelpakketten (Starter Kits).
Een catalogus met alle producten vind je hier.

En hier is een prijslijst inclusief BTW van al de producten van dōTERRA.

Bestelling Doterra Account

Na invullen van je gegevens hier zorgen wij ervoor dat je eerste bestelling bij je thuis komt en dat je vanaf dat moment met 25% korting alle oliën kunt aanschaffen die je graag wilt hebben.