dōTERRA AromaTouch Technique Training

Leer in 1 dag hoe je de AromaTouch Technique onder de knie krijgt en ontvang na afloop het officiële certificaat!

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen.
Het is een zachte manier van masseren, de naam zegt dit al; ‘touch’. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden ervaar je zelf direct het effect van deze behandeling.
Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt in het verminderen van fysieke en emotionele stressoren hersteld het evenwicht in het lichaam.

Aangenaam en eenvoudig

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën. Deze oliën kunnen diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Wat deze techniek ook zo bijzonder maakt is de eenvoud ervan. Hierdoor kan iedereen de techniek in slechts één dagopleiding leren en overal toepassen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën.

De techniek combineert de oosterse geneeswijzen met de moderne medicinale aromatherapie

De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd.

Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtiefen geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Wat kan ik verwachten van de AromaTouch dagopleiding?

 • Een eenvoudige en intuïtieve techniek, die de geneeswijzen van Oost en West met elkaar combineert
 • Een  ongeëvenaarde aanvulling op je huidige diensten
 • Ondersteun je familie en dierbaren door de pure helende kracht van de natuur
 • Een natuurlijke alternatieve techniek om stress te reduceren, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te reduceren en de homeostase te ondersteunen
 • check
  Een cadeau voor ontvanger en gever omdat het aroma voor beide tegelijkertijd werkt

Richard Westveer is gecertificeerd AromaTouch Trainer en verzorgd met veel passie deze opleidingsdagen. Hij deelt zijn kennis op een manier die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kan met deze prachtige techniek.

Je Investering: €150,-

 • Na de opleiding ontvang je een certificaat van dōTERRA en kan je de AromaTouch techniek meteen inzetten om andere mensen hiermee te helpen, eventueel als aanvulling op je andere diensten.
 • Je hebt geen vooropleiding nodig om aan de dagopleiding te kunnen deelnemen. Met of zonder ervaring op het gebied van massage of aromatherapie kan je de AromaTouch techniek leren.
 • Uiteraard is de dagopleiding ook ideaal voor therapeuten, die op zoek zijn naar een bijzondere toevoeging op hun diensten. Maar ook sporters, trainers, fysiotherapeuten en voor privé gebruik is de opleiding perfect. (denk aan ondersteuning tijdens chronische ziekte, een goede nachtrust, beter met stress en angst kunnen omgaan, betere concentratie, betere mobiliteit, meer harmonie in het gezin etc.)

Wat krijg ik tijdens de dagopleiding?

 • Eén dag opleiding in het Nederlands (theorie- en praktijkonderwijs)
 • AromaTouch Technique kit met 8 essentiële oliën van doTERRA
 • Diverse handleidingen in het Nederlands
 • check
  Live demonstratie en meteen eigen ervaring tijdens het praktijkonderwijs in kleine groep
 • check
  Officieel certificaat van dōTERRA (per post verzonden na afloop)
CRKBO gecertificeerd

Geplande Aroma Touch Trainingen

AromaTouch Dagopleiding Luttelgeest 12 Juli

Ervaar deze dag wat het is om een AromaTouch te ondergaan, te geven én ga naar huis met alle kennis die nodig is om deze mooie Techniek zelf toe te passen in je praktijk of binnen je gezin. Je ontvangt na afloop het officiële certificaat!

Meer weten »
€150
Pure Olien Luttelgeest, Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
+ Google Maps

AromaTouch Dagopleiding 12 Oktober Teteringen

Ervaar deze dag wat het is om een AromaTouch te ondergaan, te geven én ga naar huis met alle kennis die nodig is om deze mooie Techniek zelf toe te passen in je praktijk of binnen je gezin. Je ontvangt na afloop het officiële certificaat van dõTERRA! *LET OP; deze dag start om 10:00 uur …

AromaTouch Dagopleiding 12 Oktober Teteringen Lees verder »

Meer weten »
€150
Teteringen, Het Huis van Hier en Nu, Oosterhoutseweg 2
Teteringen, 4847TC Nederland
+ Google Maps

Als je op geen van de op dit moment geplande opleidingsdagen aanwezig kan zijn, dan horen we dit graag. Wij informeren je dan tijdig over nieuwe opleidingsdagen. Weet jij een mooie locatie bij jou in de buurt en wil je daar graag de training volgen? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.